Zorg en Behandel Inrichtingswerker

Penitentiaire Inrichting Zwolle
Zwolle
36

Er zit meer achter werken als Zorg en Behandel Inrichtingswerker bij DJI

Jouw kennis en ervaring binnen een team van professionals dagelijks toepassen binnen een zeer interessante omgeving als het forensisch psychiatrisch veld. Geen dag is hetzelfde. Dat is nu net de uitdaging in deze rol. Je verleent verpleegkundige psychiatrische en somatische zorg richting patiënten als onderdeel van de dagelijkse verzorging en behandelingen. Buiten kantooruren vervang je periodiek de afdeling Zorg. Door jouw aanwezigheid is verpleegkundige zorg binnen de PI Zwolle 24 uur per dag gegarandeerd. Je voert dagelijks veel gesprekken, bedient gedetineerden psychiatrisch en verpleegkundig en verricht medische handelingen. Zeer dynamisch, leerzaam en met veel bevlogen en vaste collega’s.

 

‘Je moet wel een teamspeler zijn om hier te kunnen werken.’ Verpleegkundig Zorg- en behandelinrichtingswerker Manon over werken in de PI Zwolle.

Jouw profiel

Je hebt minimaal een afgeronde zorg gerelateerde Mbo opleiding (niveau 4) en beschikt over een Hbo werk- en denkniveau (dit wordt getoetst door middel van een assessment). Je hebt ervaring met groepswerk, bent minimaal 21 jaar oud en bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 50 km. vanaf Zwolle.

Direct solliciteren?

Ben je niet aanwezig op de wervingsdag maar wil je liever nu direct al solliciteren? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Mail je CV en je motivatiebrief aan werkenbijdepizwolle@asbr.nl. Vermeld de functie waarop je solliciteert in de onderwerpregel. Wij sturen je sollicitatie rechtstreeks door aan de PI Zwolle waarna zij je sollicitatie in behandeling zullen nemen.