GZ Psycholoog/Verpleegkundig Specialist -> Behandelcoördinator

Penitentiaire Inrichting Zwolle
Zwolle
36

Er zit meer achter werken als Behandelcoördinator bij DJI

Jij streeft, als GZ Psycholoog/Verpleegkundig Specialist in de rol van Behandelcoördinator, naar een succesvolle re-integratie van patiënten en een prettig werk- en leefklimaat voor hen binnen de PI Zwolle. Indirect bouw je mee aan veiligere samenleving, je werkt vooral veel samen met collega’s en praat veel “met en over patiënten”. Zowel (langdurige) behandeltrajecten als het adviseren van jouw collega’s behoren tot jouw taak. Je bent en voelt je werkelijk van A tot Z betrokken; van diagnosticeren, indiceren tot het (zelf) uitvoeren van complexe behandelingen. Of de draaglast en draagkracht verhouding nu uit balans is of dat er sprake is van psychopathologie, alles kom je tegen. Je doet dit uiteraard niet alleen, maar als onderdeel van het multidisciplinaire (behandel)team, hierin ben jij vaak leidend. Jij hebt grote invloed op de begeleidings- en detentieplannen. Ook sta je als vakinhoudelijk deskundige de directie, het management en medewerkers bij.

Jouw profiel

Wo diploma in een van de gedragswetenschappen, gecombineerd met een BIG-registratie als GZ Psycholoog. Gespecialiseerde theoretische kennis van de klinische en forensische psychologie, verslavingsproblematiek, gedrags- en milieutherapie en transculturele psychologie.

Direct solliciteren?

Ben je niet aanwezig op de wervingsdag maar wil je liever nu direct al solliciteren? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Mail je CV en je motivatiebrief aan werkenbijdepizwolle@asbr.nl. Vermeld de functie waarop je solliciteert in de onderwerpregel. Wij sturen je sollicitatie rechtstreeks door aan de PI Zwolle waarna zij je sollicitatie in behandeling zullen nemen.