Complexbeveiliger

Penitentiaire Inrichting Zwolle
Zwolle
36

Er zit meer achter werken als Complexbeveiliger bij DJI

Veiligheid binnen de PI Zwolle. Orde en rust bewaren. Samen kordaat handelen bij een incident. Daar sta jij voor. Voor gedetineerden, patiënten, medewerkers en bezoekers. Je bent de ogen en oren van de PI.  Uitdagend werk? Jazeker! Jij weet als persoon en dankzij de interne opleidingen die je volgt altijd de rust en veiligheid te bewaken. Je draagt als complexbeveiliger bij aan de veiligheid door het uitvoeren van zeer variërende beveiligingswerkzaamheden waaronder toe- en uitgangscontroles. Houdt toezicht, checkt in- en uitgevoerde goederen en informeert medewerkers en bezoekers over huisregels en veiligheidsvoorschriften. Voordat je bij ons begint, volg je één of meer interne opleidingen. Zo ben je helemaal klaar voor het werk dat je gaat doen.

 

Bekijk hieronder het verhaal van Jamilla, over werken als Complexbeveiliger bij de PI Zwolle.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een diploma Mbo-2, liefst in de richting Beveiliging, je bent minimaal 20 jaar oud en beschikt over een goede fysieke conditie. Daarnaast ben jij bereid om onregelmatige diensten te draaien en ben jij, bij voorkeur, woonachtig binnen een straal van 50 km. vanaf Zwolle.

 

Bij uitstek is dit een rol waar je met een flinke dosis gezond verstand en een positieve instelling ver kan komen.

 

Heb je nog geen Mbo-2 diploma richting Beveiliging maar een ander diploma? Geen probleem. Als je wel aan de overige voorwaarden voldoet bieden wij jou de mogelijkheid om tijdens je werk je diploma Mbo-2 Beveiliging te halen.

Direct solliciteren?

Ben je niet aanwezig op de wervingsdag maar wil je liever nu direct al solliciteren? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Mail je CV en je motivatiebrief aan werkenbijdepizwolle@asbr.nl. Vermeld de functie waarop je solliciteert in de onderwerpregel. Wij sturen je sollicitatie rechtstreeks door aan de PI Zwolle waarna zij je sollicitatie in behandeling zullen nemen.