Plaatsvervangend afdelingshoofd Detentie & Re-integratie

Penitentiaire Inrichting Zwolle
Zwolle
36

De uitdaging

De afdeling Detentie en Re-integratie (D&R) kent de disciplines bevolkingsadministratie, backoffice, re-integratiecentrum, onderwijs en bibliotheek. Jij stuurt samen met het afdelingshoofd D&R en je collega Plaatsvervangend Hoofd op de kwalitatieve en kwantitatieve bezetting, een gedegen uitvoering van werkprocessen en effectief personeelsbeleid. Een hele mond vol, maar je faciliteert, coördineert en schept de organisatorische kaders waardoor de PI Zwolle effectief werkt. Je hebt lef, humor en verstand van zaken, waardoor je soepel de verbinding legt tussen onze doelen, teams en mensen. Optimale samenwerking van teams, het middenkader, het managementteam en de ketenpartners staan voor jou centraal.

Jouw profiel

Relevante Hbo opleiding, waarbij je eerder als verbinder en zogenaamde linking pin fungeerde. Natuurlijk leiderschap en gevoel voor de effectiviteit van bedrijfsmatige processen en samenwerking.

Direct solliciteren?

Ben je niet aanwezig op de wervingsdag maar wil je liever nu direct al solliciteren? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Mail je CV en je motivatiebrief aan werkenbijdepizwolle@asbr.nl. Vermeld de functie waarop je solliciteert in de onderwerpregel. Wij sturen je sollicitatie rechtstreeks door aan de PI Zwolle waarna zij je sollicitatie in behandeling zullen nemen.