Inrichtingspsycholoog / GZ Psycholoog

Penitentiaire Inrichting Zwolle
Zwolle
36

Er zit meer achter werken als Inrichtingspsycholoog bij DJI

Als Inrichtingspsycholoog (GZ-Psycholoog) krijg je binnen de PI Zwolle te maken met interessante casuïstiek. Je werkt met mensen met een complexe problematiek in een ‘onvrijwillige situatie’. Het is een dankbare taak, want jij speelt een belangrijke rol bij het stabiliseren, herstellen en bevorderen van de lichamelijke en psychische gezondheid en het welbevinden van gedetineerden.

 

Ook ben je verantwoordelijk voor het maken van een eerste inschatting van de psychische problematiek van nieuwe gedetineerden binnen de PI Zwolle en kijk je naar welke vervolgstappen genomen moeten worden. Ook horen crisisinterventies bij je werk en maak je indicatiestellingen naar interne en externe zorgafdelingen.

Je hebt inrichtingsbreed een belangrijke coachende en adviserende functie. Wekelijks neem je deel aan het psychomedisch overleg, waarbij ook een psychiater, huisarts, verpleegkundige en een sociaalpsychiatrisch verpleegkundige bij aanwezig zijn.

Jouw profiel

Wo diploma in een van de gedragswetenschappen, gecombineerd met een BIG-registratie als GZ Psycholoog. Relevante werkervaring in de forensische sector is een pre. Heb je geen ervaring maar wel affiniteit met de doelgroep? Dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren.

Direct solliciteren?

Ben je niet aanwezig op de wervingsdag maar wil je liever nu direct al solliciteren? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Mail je CV en je motivatiebrief aan werkenbijdepizwolle@asbr.nl. Vermeld de functie waarop je solliciteert in de onderwerpregel. Wij sturen je sollicitatie rechtstreeks door aan de PI Zwolle waarna zij je sollicitatie in behandeling zullen nemen.