Arbeidsbegeleider

Penitentiaire Inrichting Zwolle
Zwolle
36

Er zit meer achter werken als Arbeidsbegeleider bij DJI

Je begeleidt en leert gedetineerden nieuwe vaardigheden voor een succesvolle terugkeer in de maatschappij. Binnen de penitentiaire inrichting in Zwolle ben jij hun arbeidsbegeleider op de arbeidszaal.

Jij zorgt dat de groep het productiewerk volgens planning en de afgesproken kwaliteit uitvoert.  Samen run je een afdeling (bijvoorbeeld metaal– of houtbewerking, wasserij, assemblage), waarbij je mensen stimuleert en motiveert maar soms ook moet begrenzen. Producten vinden hun weg veelal binnen Nederland maar soms ook naar het buitenland. Je regelt de planning, de verloning, de kwaliteit en indien nodig steek je zelf de handen uit de mouwen om er voor te zorgen dat alles weer soepel verloopt. Je maakt altijd deel uit van een team: samen de schouders eronder.

Elma is arbeidsmedewerker binnen de PI Zwolle. Ze vertelt over haar werk. Misschien ken je haar ook wel als @arbeidsmedewerker.elma.dji op Instagram!

 

Jouw profiel

Afgeronde Mbo4-opleiding Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg (PBMZ), Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen (PBSD) of een soortgelijke opleiding. Heb je een Mbo4-diploma in de richting productie, onderhoud, logistiek, metaal, brood en banket, houtbewerking, textiel, gebouwonderhoud? Dan horen we ook graag van je

Je bent minimaal 21 jaar oud en hebt enige ervaring met de coördinatie van productie activiteiten en samenwerking binnen teams. Je bent bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 50 km. vanaf Zwolle.

Direct solliciteren?

Ben je niet aanwezig op de wervingsdag maar wil je liever nu direct al solliciteren? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Mail je CV en je motivatiebrief aan werkenbijdepizwolle@asbr.nl. Vermeld de functie waarop je solliciteert in de onderwerpregel. Wij sturen je sollicitatie rechtstreeks door aan de PI Zwolle waarna zij je sollicitatie in behandeling zullen nemen.